söndag 12 oktober 2008

Kusin Kenta..







Blir en kort blog idag.Helgen har vart toppen.Lördagen började vi med en mysig höstpromenad ut till småbåtshamnen.Strumpan badade som om hon aldrig mer skulle få se vatten igen...först skulle hon i alla diken som fanns och sen i sjön och ta några varv.Väl hemma vart det självklart tvättning av en sumpluktande och genomblöt border collie.Hoppas inte att den nya lilla krabbaten kommer bli lika tokig i vatten som alla mina hundar verkar bli....han kommer ju bli riktigt fluffig jue....lär bli många bad då ju... =o) ... Nåja Strumpan sov iallafall gott hela kvällen,så jag tror hon va nöjd trots badet.

Söndagförmiddagen spenderades ute hos päronen.Sätdning av bilen både in-och utvändigt.Så jäkla tråkigt men så gött att ha det gjort!Vädret var ju så jäkla fint. Sen bar det av hemmåt för ltie lydnadträning och en långpromenad runt Karlslund och Rostagärde-hundarna älskar att gå där ute-för dom får springa fritt och titta på både hästar och andra hundar.

Så till "kusin Kenta"-som ni ser högst upp på bild. Syrrans nya lilla fluffboll-en schäferblandning. Han sov tydligen 9 timmar häromnatten!!Och detta är alltså en valp på 10 veckor...själv har jag alltid bara haft äkta gaphalsar tilll valpar här hemma...vart överlycklig om jag har fått typ 4 timmars ostörd sömn.Iof så har man fått sova endel för mallarna -dock har man alltid vaknat på morgonen och sett att dom har sysselsatt sig med diverse demolering av bäddar eller liknande...alltså:tysthet=hyss.... =oD Är dom inte underbara så säg!!

Vi ser iallafall fram emot att få besök av kusin Kenta med familj om några veckor.Då har ju jag fått hem valpen också...en Nisse eller Oskar blir det nog....vad passar bäst?Blir nog endel bus här hemma när Strumpan på snart 9 månader är den äldsta i gänget!

Inga kommentarer: